De globala utmaningarna behöver mötas med gemensam tankekraft. Det kommer kräva nytänkande, risktagande och prestigelös samverkan. Men hur lyckas vi med det? Skanska och Crossways Växjö deltar och presenteras under H22 City Expo i Helsingborg. 

H22

H22 City Expo är en arena för visionära ledare, stadsutvecklare och modiga förändringsarbetare att mötas och utforska lokala lösningar till de globala utmaningar som definierar vår framtid – där städerna måste visa vägen. Den arrangeras under 30 maj till 3 juni 2022 i Helsingborg.  

Kom och träffa medarbetare från Sustainovation, Skanskas arbetssätt och plattform för att driva innovation och utveckling, och CrossWays Växjö, ett innovativt partnerskap och stadsutvecklingsinitiativ.  

Datum och tid: 2022-05-31, kl. 10:00 – 15:00 
Plats: Skanskas Paviljong, Oceanhamnen, Helsingborg

Läs mer på: H22 – CrossWays Växjö och Sustainovation, innovativa partnerskap | skanska.se och H22 City Expo 2022